Συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Λουτσέσκου

Συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Λουτσέσκου

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από χθες (20/7) στη Θεσσαλονίκη και θα μείνει μέχρι το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία

Η νέα άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη δεν αποτελεί είδηση, αλλά αναμένεται να φέρει ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου έφτασε στην Ελλάδα από χθες (20/7) και θα μείνει μέχρι και το ματς με τη Βασιλεία την προσεχή Τρίτη (24/7).

Θα είναι παρών στην Τούμπα, στο ματς με τους Ελβετούς καθώς η τριετής του τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τα γεγονότα του περσινού ματς με την ΑΕΚ, ισχύει μόνο για τα ματς των ελληνικών διοργανώσεων.

Ο Σαββίδης ήδη έχει ξεκινήσει συσκέψεις και επαφές με τους συνεργάτες του για διάφορα θέματα του συλλόγου και φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά, καθώς έμειναν πίσω το τελευταίο διάστημα που η ομάδα φορτσάρει για τα ματς με τη Βασιλεία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν αριστερό μπακ, έναν χαφ (ακόμη περιμένει τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση…) και έναν επιθετικό, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη προσθήκη αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Εν τω μεταξύ ο Ιβάν Σαββίδης με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και εκτός από τη συζήτηση που είχαν για την ομάδα του πρόσφερε το δώρο που είχε υποσχεθεί στον Ρουμάνο τεχνικό, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μια συλλεκτική μπάλα ποδοσφαίρου από πολύτιμες πέτρες, που μέχρι τώρα είχε ιδιαίτερη θέση στην προσωπική συλλογή του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ