«Παναθηναϊκός για Γκαλαμπίνοφ»! (pic)

«Παναθηναϊκός για Γκαλαμπίνοφ»! (pic)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βούλγαρο επιθετικό, Αντρέι Γκαλαμπίνοφ!

«Πράσινο» ενδιαφέρον για τον 29χρονο φορ της Τζένοα, Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, αποκάλυψε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση δανεισμού του υψηλόσωμου επιθετικού της Τζένοα. Για τον Βούλγαρο ενδιαφέρεται και ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο ενώ προσθέτει ότι προς το παρών ο ποδοσφαιριστής θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ιταλία, έχοντας ήδη απορρίψει κάποιες προτάσεις.

Πέρσι ο 29χρονος επιθετικός σημείωσε 3 γκολ στις 20 συμμετοχές του με τη Τζένοα στη Σέριε Α.

Ο Γκαλαμπίνοφ επίσης έχει αγωνιστεί αρκετά και στις μικρότερες κατηγορίες της Ιταλίας. Έχει περάσει από τις Νοβάρα, Λιβόρνο, Αβελίνο, Λουμετσάνε, Γκούμπιο, Σορέντο. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2014 όταν είχε σκοράρει συνολικά 27 γκολ, 12 με τη Γκούμπιο και 15 με την Αβελίνο. Ενώ μεταγραφή στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας ουσιαστικά του έδωσαν οι σεζόν 2015-16 και 2016-17 όταν με την φανέλα της Νοβάρα στη Σέριε Β πέτυχε 13 και 12 γκολ αντίστοιχα.

https://twitter.com/DiMarzio/status/1020756016303091712

Περισσότερα σε λίγο..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ