Καρέλης : «Φανήκαμε πιο έτοιμοι από τον Ολυμπιακό»

Καρέλης : «Φανήκαμε πιο έτοιμοι από τον Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για το φιλικό της Γκενκ με τον Ολυμπιακό αλλά και για τους στόχους του τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Γκένκ, Νίκος Καρέλης σε δηλώσεις μίλησε για το φιλικό με τον Ολυμπιακό που του θύμισε κάτι από… Ελλάδα όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε για τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

– το φιλικό: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, καλό τεστ και για τις δύο ομάδες. Είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Φανήκαμε πιο έτοιμοι γιατί την Πέμπτη παίζουμε τον πρώτο προκριματικό αγώνα, οπότε είμαστε πιο ανεβασμένοι. Και οι δύο ομάδες φαινόμασταν όμως κουρασμένες. Είναι λογικό, η προετοιμασία αυτό έχει. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, δοκιμάσαμε να παίξουμε αυτό το σύστημα σε αυτό τον αγώνα. Και ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές γιατί θέλει να δει κι αυτός πώς θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και με ποιους παίκτες μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα. Ήταν ένα όμορφο ματς, μου θύμισε λίγο τους αγώνες που παίζαμε στην Ελλάδα:.

-τον στόχο του τη νέα σεζόν: «Να είμαι υγιής πάνω απ’ όλα, αυτό είναι το σημαντικότερο και το εύχομαι για όλους τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα ό, τι καλύτερο έρθει, εγώ είμαι εδώ στην Γκενκ και προσπαθώ να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου».

– την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού: «Τα είπα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Ήταν ευκαιρία αφού ήταν τόσο κοντά σε εμένα. Χάρηκα πολύ που πήγα και τους είδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ