Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε νέα χορηγική συμφωνία για τη φανέλα του

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε νέα χορηγική συμφωνία για τη φανέλα του

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με κρητική ξενοδοχειακή μονάδα, προσθέτοντας έτσι ακόμη έναν τοπικό χορηγό εν όψει της επιστροφής του στη Superleague.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την κρητική ξενοδοχειακή μονάδα, Stella Group of Hotels, η οποία προστέθηκε στη λίστα με τους τοπικούς χορηγούς της ομάδας του Ηρακλείου εν όψει της επιστροφής της στη Superleague.

Αναλυτικά:

«Μια ακόμη μεγάλη εταιρεία από την ΚΡΗΤΗ, η εταιρεία Stella Group of Hotels, κοντά στον ΟΦΗ μας!

Η Stella Group of Hotels θα είναι χορηγός στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας και μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι, η εταιρεία Stella Group of Hotels, ήταν στη νέα φανέλα, μαζί με τους άλλους δυο χορηγούς στην εμφάνιση του ΟΦΗ, τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ (σορτσάκι) και το νερό ΖΑΡΟΣ (μανίκι).

Η Stella Group of Hotels θα είναι ειδικότερα, ασημένιος χορηγός του ΟΦΗ μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται για μια ακόμη φορά την υποχρέωση να ευχαριστήσει την οικογένεια Τζιράκη, για την πολύ σημαντική γενικότερα, προσφορά της στον ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Τζιράκη και τον υιό του Δημήτρη Τζιράκη, η αγάπη των οποίων για τον ΟΦΗ, είναι πραγματικά μεγάλη.

Είναι σημαντικό για τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, να έχει κοντά της, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και αυτήν την μεγάλη ξενοδοχειακή τουριστική εταιρεία της Κρήτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ