Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας για Σίρλε

Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας για Σίρλε

Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας κοιτούν την περίπτωση του Γερμανού μεσοεπιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Φούλαμ και Κρίσταλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αντρέ Σίρλε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 27χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός έκανε μία μέτρια χρονιά πέρσι απογοητεύοντας τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ.

Ο Αντρέ Σίρλε το 2011 είχε πάρει μεταγραφή από τη Μάιντς για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για 8.5 εκατ. ευρώ και θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Γερμανικού ποδοσφαίρου. Το καλοκαίρι του 2013 η Τσέλσι «χτύπησε την πόρτα» της Λεβερκούζεν για τον Σίρλε και τον απέκτησε με 22 εκατ. ευρώ. Δύο χρόνια μετά επαναπατρίστηκε για χάρη της Βόλφσμπουργκ η οποία ξόδεψε 32 εκατ. ευρώ για να τον φέρει από το Λονδίνο. Από τότε ουσιαστικά έχει παραμείνει στο ίδιο επίπεδο χωρίς να βελτιώνεται. Όταν η Ντόρτμουντ τον έκανε δικό της με 30 εκατ. ευρώ πίστευαν στην «αναγέννηση» του αλλά δεν έχει κάνει το κάτι παραπάνω, παραμένοντας απλώς ένα καλός ποδοσφαιριστής.

Η Γερμανική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γουίλφριντ Ζάχα που αγωνίζεται στην Κρίσταλ Πάλας,το τελευταίο διάστημα. Η Βρετανική ομάδα δεν θα πουλήσει εύκολα έναν από τους πιο καλούς κι ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της, αλλά η Ντόρτμουντ μπορεί να συμπεριλάβει στην πρόταση και τον Σίρλε για να δελεάσει τους Άγγλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ