Χωρίς την Αργυρό Ασπρογέρακα η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Χωρίς την Αργυρό Ασπρογέρακα η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Η γνωστή νομικός δεν θα δώσει το «παρών» στην τριμελή επιτροπή της ΠΕΕΟΔ η οποία θα εκδικάσει τη Δευτέρα τις προσφυγές των ΠΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Αρχίζει τη Δευτέρα (23/7) στα γραφεία της ΕΠΟ η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, όπου Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα «μονομαχήσουν» προκειμένου να δικαιωθούν η καθεμία πλευρά στην προσφυγή που έχει καταθέσει εις βάρος της αντίπαλης για τον Ελληνα επιθετικό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει την εξαίρεση της Αργυρώς Ασπρογέρακα από τη λίστα των δικηγόρων που θα εκδικάσουν την υπόθεση (σ.σ. θα εκδικαστεί από τριμελή επιτροπή) με την αιτιολογία της επαγγελματικής της σχέσης με τον Πέτρο Καϊμακάμη που διατέλεσε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και παράλληλα παρουσιαζόταν ως υποψήφιος πρόεδρος της Super League από την πλευρά της Ένωσης.

Τελικά η κα Ασπρογέρακα δεν θα παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης αύριο (23/7) καθώς βρίσκεται στη Γερμανία. Συνεπώς το αίτημα των Πειραιωτών δεν χρειάστηκε να εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή και πλέον ο πρόεδρος θα επιλέξει από την Super League τον Κώστα Αντιπαριώτη ή τον Γιάννη Καραμηνά για να καλύψουν το κενό της.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι ο ΠΣΑΠ κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Χριστοδουλόπουλου, συνεπώς ο εκπρόσωπος του Συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών θα βρεθεί δεδομένα στο πλευρό του ποδοσφαιριστή.

Τέλος μένει να δούμε αν η πλευρά της ΑΕΚ καταθέσει συμβόλαιο με τον Χριστοδουλόπουλο κάτι το οποίο ως τώρα δεν έχει συμβεί.  Επίσης αύριο θα εκδικαστεί και η προσφυγή του Ολυμπιακού με την οποία οι ερυθρόλευκοι ζητούν να επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην κίτρινη ΠΑΕ για δύο περιόδους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ