Ιβάν Σαββίδης: «Δώστε τα όλα με τη Βασιλεία»

Ιβάν Σαββίδης: «Δώστε τα όλα με τη Βασιλεία»

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από το γιο του και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές ενόψει της μεγάλης ευρωπαϊκής τους «μάχης»

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βρέθηκε στην προπόνηση της Κυριακής (22/07) στο γήπεδο της Τούμπας μαζί με το γιο του Γιώργο με σκοπό να εμψυχώσει τους παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά ενόψει της ευρωπαϊκής του «μάχης» με αντίπαλο την Βασιλεία την προσεχή Τρίτη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ζητώντας τους να κάνουν κατάθεση ψυχής  στις δύο κρίσιμες για το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ αναμετρήσεις με τους Ελβετούς.

«Δώστε τα όλα με τη Βασιλεία, κάντε το παιχνίδι σας, πολεμήστε σκληρά και όλα θα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ζήτησε να γυρίσουν την πλάτη στην περυσινή σεζόν, με εξαίρεση «τον τελικό που ήταν μια μέρα τεράστιας υπερηφάνειας και πολύ ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουμε από εκεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χαίρομαι που σας βλέπω να έχετε πολύ ωραία σχέση μεταξύ σας»! είπε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ