Παναθηναϊκός : Τελειώνει του Πούγγουρα τη Δευτέρα

Παναθηναϊκός : Τελειώνει του Πούγγουρα τη Δευτέρα

Ο ΠΑΟΚ λέει το «ναι» κι ο 23χρονος στόπερ έρχεται στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια.

Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι και τυπικά έως την Τρίτη ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Οι επαφές των δύο πλευρών και κυρίως του ατζέντη του 23χρονου στόπερ Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, εντάθηκαν το σαββατοκύριακο και ξεπεράστηκε σχεδόν κάθε εμπόδιο που μπήκε τις τελευταίες μέρες.

Η κρίσιμη μέρα είναι η Δευτέρα, αλλά δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει άλλο απρόοπτο. Ο ΠΑΟΚ θα αφήσει ελεύθερο τον Πούγγουρα και θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα κυμαίνεται μεταξύ 25%-30%. Ο Μακεδόνας κεντρικός αμυντικός ίσως και στη διάρκεια της Δευτέρας να είναι στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει και αμέσως θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, ώστε να πάρει μέρος έστω και 4-5 μέρες στην προετοιμασία. Να θυμίσουμε ότι εδώ κι 1,5 μήνα γυμνάζεται μόνος του και είναι λίγο πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή, συνεχίζεται η στασιμότητα. Έχει διαπιστωθεί διαφορά μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη και του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκου Νταμπίζα. Το πιθανότερο είναι να ξεπεραστεί το πρόβλημα, ενώ ο Νταμπίζας θα επιδιώξει να έχει άμεσα κι επικοινωνία με τον ίδιο τον 19χρονο φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ