Τέλος Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό

Τέλος Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό

Με απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς οι τρεις ποδοσφαιριστές επιστρέφουν άμεσα στην Αθήνα

Δεν είναι έκπληξη. Μάλλον σε φυσιολογική εξέλιξη μοιάζει. Ο Πέδρο Μάρτινς άλλωστε δεν ήθελε επ ουδενί ένα ρόστερ των 30 ποδοσφαιριστών σαν αυτό που είχε μέχρι χθες στη διάθεση του. Με απόφαση του Πορτογάλου λοιπόν και μετά την αποχώρηση του Αλείς Ρομαό που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεμς απόψε υπάρχει και… συνέχεια.

Μάρκο Μάριν, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μπιόρν Ένγκελς δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της ομάδας. Επιστρέφουν άμεσα στην Αθήνα, και μπαίνουν και εκείνοι στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αυτό το διάστημα προπονούνται στο Ρέντη μέχρι να βρουν την επόμενη ομάδα τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν τους χρησιμοποίησε στο φιλικό με τη Γκενκ. Ήταν απλά ο… πρόλογος για αυτό που θα ακολουθούσε.

O Μαρτίνς την έδωσε την ευκαιρία του σε όλους, όσους είχε μαζί του ως εδώ. Κάποιοι την άρπαξαν παρότι εξ αρχής δεν έμοιαζαν να έχουν πολλές πιθανότητες, κάποιοι άλλοι όχι. Οι τρεις που γυρίζουν παρέα στην Ελλάδα, προφανώς είναι από τους δεύτερους. Και δεν είναι φυσικά η εικόνα τους στα φιλικά παιχνίδια. Είναι η εικόνα τους μέσα από τις προπονήσεις στην εξέλιξη αυτής της προετοιμασίας.

Χωρίς τον Μάριν ο Ολυμπιακός προφανώς και ανοίγει διάδρομο για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ τον Αύγουστο. Κάτι που θα επιβεβαιωθεί αν ακολουθήσει και ο Πάρντο. Αυτή τη στιγμή οι Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Βρουσάι και Φετφατζίδης είναι οι τέσσερις που υπολογίζονται με τον Κολομβιανό να είναι ο 5ος. Ο Φετφατζίδης όμως είναι και η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Φορτούνη στο «10» άρα καταλαβαίνει κανείς ότι έτσι όπως σχηματίζεται αυτή η κατάσταση οι Ερυθρόλευκοι μάλλον κάνουν χώρο στα… φτερά.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και με δεδομένη την διάθεση να δοθεί ο ρόλος του «τρίτου» σέντερ φορ στον Μάνο, είχε μείνει… τέταρτος σε αυτή την παρέα (δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Γκερέρο). Ο Ολυμπιακός λοιπόν που ψάχνει για φορ (αν φύγει με μεταγραφή ο Ανσαριφάρντ) είχε ούτως ή άλλως μια θέση παραπάνω, ήδη.

Και όσο για τον Ένγκελς; Ο Βέλγος που πέρσι στοίχισε 6-7 εκατ ευρώ ήταν απογοητευτικός όλο αυτό το διάστημα. Ο Ολυμπιακός έχει έξι στόπερ και ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Γιασίν Μεριά. Άρα και εδώ…

Σημειωτέον πως ο Μάρκο Μάριν και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, έχουν τον ίδιο μάνατζερ. Τον Φάλι Ραμαντάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ