Στο μεταγραφικό προσκήνιο και πάλι ο Σισέ

Στο μεταγραφικό προσκήνιο και πάλι ο Σισέ

Ο Παπέ Αμπού Σισέ που κατά καιρούς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού, αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην… επικαιρότητα φέρνοντας πολύ καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, είναι ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες των ερυθρόλευκων. Μπορεί να είναι άγουρος ακόμα, αλλά οι προοπτικές του είναι σπουδαίες. Μετά από μια… συμπαθητική πρώτη σεζόν στο Λιμάνι, φέτος αναμένεται να είναι καλύτερος. Εκτός και αν δεν προλάβει να αγωνιστεί.

Αυτό μπορεί να συμβεί, αν ο παίκτης καταφέρει να προσελκύσει την κατάλληλη πρόταση από ομάδες του εξωτερικού. Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός έχει κατά καιρούς αρνηθεί προτάσεις ομάδων όπως η Γαλατάσαραϊ και οι Γκλάντμπαχ και Μάιντς που έφτασαν μέχρι και τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα βέβαια υπάρχει η φημολογία ότι η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι κατά πολύ βελτιωμένη από τις προηγούμενες. Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Σισέ με ένα ποσό πάνω από 10 εκατ. ευρώ και αν υπάρξει μια προσφορά κοντά στα χρήματα αυτά, τότε θα έχουμε εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ