Προσπάθεια αποσυμφόρησης του ρόστερ στον Άρη

Προσπάθεια αποσυμφόρησης του ρόστερ στον Άρη

Επαφή με Μπαργκάν, αφού ο Ερέρα δεν θέλει παίκτες που δεν υπολογίζει στην Ολλανδία.

Ο Νίκος Τσουμάνης, ο Χρήστος Μπούρμπος και ο Μάρκος Ντούνης ήταν οι πρώτες τρεις περιπτώσεις παικτών που στο τέλος της περασμένης σεζόν φάνταζε βέβαιο ότι θα συνεχίσουν στον Άρη αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Το ίδιο θα ισχύσει και για άλλους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ καθώς για ορισμένους είτε έχει ληφθεί απόφαση είτε οι τελευταίες προπονήσεις και το φιλικό με την ΑΕΚ θα είναι οι τελευταίες τους ευκαιρίες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κενάν Μπαργκάν. Ο Ερέρα δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα και δεν είναι θετικός στο να παραμείνει στην ομάδα. Ήδη μάλιστα έχει ήδη προηγηθεί μια πρόταση από την πλευρά της ΠΑΕ για μείωση αποδοχών στον ποδοσφαιριστή στην οποία δεν έχει απαντήσει.

Πιθανότατα η επόμενη προσέγγιση θα αφορά την προοπτική λύσης συμβολαίου, κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, ωστόσο μοιάζει ότι το λιγότερο που συνιστά είναι το ότι ο ακραίος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται.

Και δεν θα είναι ο μόνος παίκτης τον οποίο η ΠΑΕ θα προσεγγίσει για να βρει τρόπο λύσης της συνεργασίας. Οι εισηγήσεις του Ερέρα είναι στα χέρια του αθλητικού διευθυντή, Ντίνου Διαμαντόπουλου που θα επιχειρήσει (γιατί υπάρχουν και εκκρεμότητες που δυσκολεύουν τα πράγματα) να τις υλοποιήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ