Στα δικαστήρια ξανά Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Χριστοδουλόπουλο

Στις 16.00 η εκδίκαση των υποθέσεων στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.


Στα δικαστήρια ξανά Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Χριστοδουλόπουλο | to10.gr

Το δεύτερο ημίχρονο της κόντρας της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και του Ολυμπιακού κατά της Ένωσης, που ουσιαστικά είναι το… πρώτο αφού στην εκδίκαση της Δευτέρας (16/7) είχε δοθεί αναβολή, θα παιχθεί στις 16.00 στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης του συμβολαίου του παίκτη. Οι δικηγόροι της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να ζητήσουν ξανά, το συμβόλαιο που η Ένωση ισχυρίζεται ότι έχει για την περίοδο 2018-19 με το διεθνή μεσοεπιθετικό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να ζητήσουν αναβολή ή διακοπή για να το εξετάσουν. Παράλληλα, με προσφυγή τους, ζητούν να απαγορευτούν οι μεταγραφές στην ΑΕΚ για δύο περιόδους.

Ο… ποιητής Φορτούνης ξαναβρήκε την έμπνευσή του

Ο Ολυμπιακός εξάλλου, έχει ζητήσει την εξαίρεση της δικηγόρου της Super League Αργυρώς Ασπρογέρακα για επαγγελματικές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Πέτρο Καϊμακάμη. Η κα. Ασπρογέρακα δεν θα είναι στην εκδίκαση επειδή βρίσκεται στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ένωση από την πλευρά της, ζητάει τιμωρία του παίκτη και απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό και επικαλείται το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί της για τη σεζόν 2018-2019, το οποίο δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής, πάντως.

Θέση υπέρ του παίκτη θα πάρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Απόφαση αποκλείεται να εκδοθεί σήμερα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο