Παπάζογλου : «Η θέση του ΟΦΗ είναι να πρωταγωνιστεί στη Superleague»

Παπάζογλου : «Η θέση του ΟΦΗ είναι να πρωταγωνιστεί στη Superleague»

Στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο Τάσος Παπάζογλου αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την ομάδα του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, μετά την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου και την άφιξή του στο Καρπενήσι, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Κρητικών, ο Τάσος Παπάζογλου αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την ομάδα του Ηρακλείου για να συνεχίσει την καριέρα, στο μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας και στην επιστροφή της στη Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον ΟΦΗ που χτίζεται και την επιστροφή του στη Superleague: «Η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Έχει έναν αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προϋποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν».

Για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον ΟΦΗ: «Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στη Superleague και να πρωταγωνιστεί».

Στην πίεση που δέχθηκε για να υπογράψει στους Ηρακλειώτες: «Όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης, φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια, να έρθω στην ομάδα».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ