Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Ένγκελς

Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Ένγκελς

Η Άντερλεχτ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μπιορν Ένγκελς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μπιορν Ένγκελς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς ενημερώθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τον Μάρκο Μάριν και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς πως δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βέλγος αμυντικός που στοίχισε 6-7 εκατ. ευρώ για τους ερυθρόλευκους δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και θα αποχωρήσει από το λιμάνι μετά από έναν χρόνο παρουσίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ένγκελς βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Άντερλεχτ σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα. Η βελγική ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Εμπεμπά στο κέντρο της άμυνας και ο Ένγκελς θεωρείται η ιδανική λύση.

Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ένγκελς, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό αν θέλει να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού ή με κανονική μεταγραφή. Πέρα από την Άντερλεχτ, ο αμυντικός των ερυθρόλευκων βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κι άλλων βελγικών ομάδων, όπως η Κλάμπ Μπριζ, η Γκενκ και η Σταντάρ Λιέγης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ