Στα υπ’ όψιν της ΑΕΚ ο Πάντιτς

Στα υπ’ όψιν της ΑΕΚ ο Πάντιτς

Ο Σέρβος στόπερ της Ντιναμό Κιέβου έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται από τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ο απεικονιστικός έλεγχος του Τσιγκρίνσκι επιβεβαίωσε το αναμενόμενο για την ΑΕΚ. Με θλάση 2ου βαθμού ο Ουκρανός στόπερ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσεις τουλάχιστον για έναν μήνα, με αποτέλεσμα να χάσει τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ΑΕΚ θα κινηθεί για στόπερ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με αποτέλεσμα πολλοί από τους μάνατζερ ποδοσφαιριστών να προτείνουν τους πελάτες τους στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ένας από αυτούς είναι και ο 26χρονος στόπερ Αλεξάνταρ Πάντιτς.

Ο Πάντιτς αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου από το 2017, μετά από 5ετή θητεία στην Ισπανία (Κόρδοβα, Εϊμπάρ, Βιγιαρεάλ, Αλαβές), αλλά δεν υπολογίζεται από τους Ουκρανούς ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα συζητούν τόσο την πώληση του παίκτη (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021) όσο και τον δανεισμό του, με την χρηματιστηριακή του αξία να βρίσκεται λίγο κάτω από τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ