«Πράσινος» ο Πούγγουρας

«Πράσινος» ο Πούγγουρας

Ο 23χρονος στόπερ λύνει το πρωί της Πέμπτης το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και κατηφορίζει στην Αθήνα για να υπογράψει για τρία χρόνια.

Οι υπογραφές απομένουν για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο 23χρονος στόπερ συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ για κάποια θέματα που αφορούσαν το συμβόλαιό του και θα μεταβεί το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα για να υπογράψει τη λύση του.

Ανάλογα με το πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία, θα κατηφορίσει στη συνέχεια στην Αθήνα. Το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής. Ο Πούγγουρας όταν αφιχθεί στην πρωτεύουσα θα περάσει από εργομετρικά και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα βάλει υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Το αν θα μεταβεί, όμως, έστω και για λίγες μέρες στην Ολλανδία δεν το γνωρίζει. Θα μιλήσει με τον Δώνη κι αν κριθεί απαραίτητο, θα ταξιδέψει στο Τίλμπουργκ.

Η ομάδα το Σάββατο έχει φιλικό και γυρίζει στις 31 του μήνα. Αν ταξιδέψει ο Πούγγουρας, λοιπόν, θα πάρει μόνο 2-3 προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η μετάβασή του εκεί θα είναι περισσότερο για λόγους προσαρμογής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ