Χωρίς Καψάλη και Μουμίν στην Ολλανδία ο Άρης

Χωρίς Καψάλη και Μουμίν στην Ολλανδία ο Άρης

Ο Άρης ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να πάρει μαζί του στην Ολλανδία, στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ο Πάκο Ερέρα με τους Καψάλη και Μουμίν να μένουν εκτός.

Ο Άρης αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, μετά τα 3- Πηγάδια και ο Πάκο Ερέρα ανακοίνωσε τους 23 που θα πάρει μαζί του. Σε αυτούς δε βρίσκονται οι οι Χουσείν Μουμίν και Στέλιος Καψάλης που θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη.

Οσον αφορά το μέλλον τους, το πιθανότερο είναι ο Μουμίν να αποχωρήσει, ενώ ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Καψάλης, να παραχωρηθεί δανεικός. Τις αμέσως επόμενες ημέρες το μέλλον τους θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Στο γήπεδο του Πανοράματος προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Cuesta, Colazo, Garcia, Souza, Diguiny, Velez, Basha, Matilla, Menendez, Milunovic, Ναζλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης, Σταμπουλίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαγιάννης.

Η αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με κατεύθυνση –μέσω Dusseldorf- για το Bosschenhoofd στα νότια της χώρας, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Golden Tulip De Reiskoffer, όπου μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας μας, που θα γίνει επί βελγικού εδάφους, είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (27/07) με αντίπαλο την KFCO Beerschot Wilrijk στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας, στο πλαίσιο του 2ου Memorial Marc Steenackers».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ