Ανακοίνωσε Βέλεθ ο Άρης (pic)

Ανακοίνωσε Βέλεθ ο Άρης (pic)

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράν Βέλεθ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους «κίτρινους». «Ξέρω τη δυναμική της ομάδας μου, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» ήταν μερικά από τα πρώτα λόγια του Ισπανού αμυντικού.

Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα είναι ο Ισπανός αμυντικός Φραν Βέλεθ που πέρσι αγωνίστηκε στην Βίσλα Κρακοβίας. Συμβόλαιο δύο ετών υπέγραψε ο Βέλεθ ο οποίος μετά τις υπογραφές παραχώρησε και δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Άρη:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Francisco «Fran» Manuel Velez Jimenez, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

O 27χρονος Ισπανός αμυντικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1991 στην Ταραγόνα.

Ο Fran Velez, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 από την Gimnastic de Tarragona και έχει φορέσει ακόμη –επί ισπανικού εδάφους- τη φανέλα των Pobla de Mafumet, Logrones και Almeria, την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στη πολωνική Wisla Krakow.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΑΡΗ. Από την πρώτη στιγμή, που μίλησα με τον κ. Ερέρα, ήθελα να έρθω και είμαι ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά. Ξέρω τη δυναμική της νέας μου ομάδας και ότι διαθέτει φανατικούς φιλάθλους. Θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ