Marca: «Ύμνοι» για Μαρινάκη για τη βοήθεια στους πληγέντες των πυρκαγιών

Marca: «Ύμνοι» για Μαρινάκη για τη βοήθεια στους πληγέντες των πυρκαγιών

Μετά το CNN και η Marca έκανε εκτενή αναφορά στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών

Η κορυφαία Ισπανική εφημερίδα «Marca» είχε εκτενή αναφορά στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ανθρώπους που έπληξαν οι φονικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε χτες, θα προσφέρει άμεσα στους ανθρώπους που έπληξαν οι φωτιές το ποσό του ενός εκατομμυρίου. Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση δεν πέρασε λοιπόν απαρατήρητη από τους Ισπανούς που εξήραν την πράξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, γράφοντας ότι αυτή ήταν η πιο γενναιόδωρη προσφορά που έχει γίνει από το χώρο του αθλητισμού σε ό,τι αφορά τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Στο δημοσίευμα της «Marca» επίσης έγινε αναφορά και στην ενέργεια των «ερυθρόλευκων» να ανοίξουν λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες για να συνεισφέρουν και οι φίλαθλοι του στο φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δημοσίευμα της «Marca» έπεται τις εκτενής αναφοράς που έκανε το αμερικανικό ειδησιογραφικό δίκτυο «CNN». To κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο είχε πλήρες ρεπορτάζ για την προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού στους συνανθρώπους μας που έπληξαν οι φωτιές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ