Δώνης : «Γκολ με την πρώτη, χωρίς υπεροψία»

Δώνης : «Γκολ με την πρώτη, χωρίς υπεροψία»

Μόνο ένα παράπονο είχε ο Δώνης από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ζήτησε να γίνονται γκολ οι φάσεις και να μην δείχνουν υπεροψία κι επιπολαιότητα.

Ο Γιώργος Δώνης είδε αγωνιστική πειθαρχία, τακτική προσήλωση, σοβαρότητα, διάθεση και την ομάδα του να νικάει άνετα 5-0 την ερασιτεχνική Χους.

Είχε κάθε λόγο, λοιπόν, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να είναι ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν στο φιλικό, αλλά εξέφρασε κι ένα μικρό παράπονο. Που αφορούσε την τελική προσπάθεια, αφού είδε τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

«Το έχω πει στα παιδιά. Δεν απευθύνομαι σε πρόσωπο, αλλά στη θέση. Οπότε, το σημαντικό είναι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση να τα βλέπουμε και στους αγώνες», είπε αρχικά ο 49χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε: «Αυτά τα φιλικά είναι καλά, διότι σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια σου, ώστε να δούμε κάποια πράγματα που προσπαθούμε μεσοεπιθετικά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι, διότι δεν δώσαμε πράγματα στον αντίπαλο».

Στη συνέχεια ο Δώνης ανέφερε για την επίθεση: «Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε πολλά στοιχεία ανάμεσα στις ζώνες του αντιπάλου, πολλούς συνδυασμούς γύρω από την αντίπαλη περιοχή, αλλαγές παιχνιδιού. Απλώς αυτό που θα συστήσω στα νέα παιδιά είναι όταν μας δίνονται πολλές φάσεις, πρέπει να είμαστε σοβαροί κι όχι επιπόλαιοι. Ούτε υπερόπτες. Για να βάζουμε το γκολ με την πρώτη. Ούτε με τη δεύτερη, ούτε με την τρίτη. Για να γίνουν σοβαροί και καλοί παίκτες στο μέλλον. Σε ό,τι αφορά την τακτική, όσοι συμμετέχουν στην προετοιμασία πηγαίνουν καλά, διότι είναι πειθαρχημένοι και προσπαθούν ν’ ακολουθήσουν το πλάνο της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ