Κάτσε: «Η σεζόν θα είναι καλή, κοιτάζουμε την πρωτιά»

Κάτσε: «Η σεζόν θα είναι καλή, κοιτάζουμε την πρωτιά»

Ο Έργκους Κάτσε μιλάει για τη νέα σεζόν που θα τον βρει και πάλι στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην καταστροφή της Ανατολικής Αττικής.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, Έργκους Κάτσε, είναι από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας και σημαντικός πυλώνας της οποιαδήποτε επιτυχίας έχει ο σύλλογος τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στην Sportime, οριοθέτησε τους πρώτους στόχους της σεζόν κάνοντας λόγο για μια καλή χρονιά, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και να μην εκφράσει τη λύπη του για τα τραγικά συμβάντα με τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική:

Για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε νέα ομάδα. Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και καινούριο προπονητή. Καλό υλικό νέων αθλητών υπάρχει, όπως κι έμπειρων. Με τη σωστή δουλειά, η σεζόν θα είναι καλή. Ο προπονητής αρέσκεται να έχει εξελίξιμους και μικρούς, ηλικιακά, παίκτες στο σύνολο. Έχει προσφέρει έργο και στο παρελθόν με τέτοιο ρόστερ. Και στον Ατρόμητο και σε άλλες ομάδες.

Ο στόχος μας, ως ομάδα, είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν έχουμε πει ότι θέλουμε, για παράδειγμα, να βγούμε στην πεντάδα. Κοιτάζουμε ακόμη και την πρωτιά. Τον πρωταθλητισμό. Τώρα είναι ακόμη η αρχή. Γίνονται δοκιμές. Με τη δουλειά θα στρώσουμε».

Για τα όσα συνέβησαν στην Ανατολική Αττική με τις φονικές πυρκαγιές: «Ό,τι πιο τραγικό έχω δει, είναι αυτό που συμβαίνει. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είδα φωτογραφίες. Είμαι πατέρας και θέλω να πω ότι δεν έχουν καμία σημασία ούτε τα χρήματα, ούτε το ποδόσφαιρο. Μονάχα η υγεία. Να είναι καλά όλος ο κόσμος και τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ