Σενάρια για Κλάους και Παναθηναϊκό

Σενάρια για Κλάους και Παναθηναϊκό

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν της Μακάμπι, Κλάους Αθανασιάδης, είναι μεταξύ των παικτών του τσεκάρει για την κορυφή της επίθεσης ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται έντονα για την απόκτηση του βασικού του επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν με πολλά ονόματα να έχουν ακουστεί. Ωστόσο με την περίπτωση του Πέκχαρτ να μην…εντυπωσιάζει και τον Γκαλαμπίνοφ της Τζένοα να είναι «διστακτικός», το τριφύλλι στρέφεται και σε άλλους στόχους.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης. O 29χρονος επιθετικός αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2017 στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι, όμως δεν έχει καταφέρει να αποδώσει, έχοντας μόλις 1 γκολ σε 14 ματς, την ώρα που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Η εμπειρία του όμως και η έφεση στο σκοράρισμα (113 γκολ σε 335 ματς) δεν περνά απαρατήρητη από τον Παναθηναϊκό που δείχνει να ενδιαφέρεται. Από την πλευρά του και ο παίκτης δεν φαίνεται αδιάφορος στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού και μάλιστα σε μια μεγάλη ομάδα, γεγονός που μπορεί να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού που δεν μπορεί να δώσει πολλά χρήματα για συμβόλαιο στον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ