Αντωνίου : «Σημαντικό ότι έπαιξαν εφτά Λαρισαίοι»

Αντωνίου : «Σημαντικό ότι έπαιξαν εφτά Λαρισαίοι»

Ο προπονητής της Λάρισας, Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για το φιλικό που έδωσε η ΑΕΛ με τον ΟΦΗ.

Η Λάρισα αντιμετώπισε χθες τον ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι, με την ομάδα του Ηρακλείου να επικρατεί 1-0. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκαν εφτά Λαρισαίοι παίκτες, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένα αρκετά καλό, ποιοτικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Βγάλαμε σίγουρα σαφές συμπεράσματα, είχε ρυθμό το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, που άνοιξαν οι χώροι.

Το αποτέλεσμα ορισμένες φορές δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτά τα παιχνίδια να δεις αν οι παίκτες σου υλοποιούν πράγματα τα οποία έχεις σχεδιάσει στην προπόνηση.

Είχαμε κάποια θέματα στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω όμως ότι στο δεύτερο είχαμε πιο βελτιωμένη εικόνα. Τα νέα παιδιά τα οποία έπαιξαν στο β’ ημίχρονο απέδειξαν ότι πραγματικά αξίζουν που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΛ.

Έπαιξαν επτά Λαρισαίοι. Αυτό είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει σε υψηλό επίπεδο – αναφέρομαι στη Super League. Ήταν κάτι που το θέλαμε.

Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, νομίζω ότι το σκορ δεν παίζει κανένα σημαντικό ρόλο. Είναι μόνο θέμα πρεστίζ, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ