Η αλληλεγγύη των ΠΑΟΚτσήδων στους πληγέντες από τις φωτιές

Η αλληλεγγύη των ΠΑΟΚτσήδων στους πληγέντες από τις φωτιές

Πολλοί σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ συμμετέχουν στις ενέργειες ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Όλος ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να στηρίξει τους πληγέντες από τις δολοφονικές φωτιές στο νομό Αττικής. Η ΠΑΕ έδωσε τα έσοδα του ματς με τη Βασιλεία, ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του έδωσαν έξτρα στήριξη μέσα και από τις εταιρίες, ενώ πολλοί σύνδεσμοι του Δικέφαλου συμμετέχουν στις ενέργειες ανθρωπιστικής βοήθειας. Άλλοι μαζεύουν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτη ανάγκης, άλλοι φάρμακα, άλλο χρήματα και κάποιοι προσφέρουν τα γραφεία τους για να μείνουν πυρόπληκτοι!

Σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:

ΘΥΡΑ 4

«O ΣΦ ΠΑΟΚ ΘYPA 4 ανακοινώνει ότι ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Αττικής οργανώνει συλλογή τροφίμων (μακαρόνια, ρύζι, δημητριακά, νερά, χυμούς, τρόφιμα μακράς διάρκειας), ειδών ρουχισμού και είδη προσωπικής φροντίδας (πάνες, πετσέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες κτλ) καθώς και φαρμάκων (fucidin και betadine)».

ΛΦ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

«Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανταποκρινόμενη στα αισθήματα αλληλεγγύης του ελληνικού λαού και συμμετέχοντας στην επίθεση φιλίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚτσηδικου κόσμου προς τους δοκιμαζόμενους πληγέντες των πυρκαγιών, αποφάσισε να αποστείλει φαρμακευτικό υλικό.

Καλούμε όλους να συμμετέχουν στην προσπάθεια, με όποιον τρόπο επιλέξει ο καθένας και ανακοινώνουμε ότι η λέσχη μας, θα είναι ανοιχτή την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 και ώρες 20:00-22:00, για όποιον επιθυμεί να φέρει φαρμακευτικό υλικό, το οποίο θα αποσταλεί μαζί μ’ αυτό της Λέσχης, την Παρασκευή το πρωί».

ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

«O σύνδεσμος ανακοινώνει ότι οργανώνει συλλογή τροφίμων (μακαρόνια, ρύζι, δημητριακά, νερά, χυμούς, τρόφιμα μακράς διάρκειας κτλ), ειδών ρουχισμού και προσωπικής φροντίδας (πάνες, πετσέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες κτλ) καθώς και φαρμάκων, Fucidin και Betadine».

ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορινθίας διαθέτει σε οποιαδήποτε οικογένεια επλήγη του διαμέρισμα που στεγάζεται. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932.223.181»

ΣΦ ΠΑΟΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

«Στον Σύνδεσμο θα περισυλλέγουμε ξηρά τροφή και ρουχισμό για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ελλάδα. Καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε!»

ΣΦ ΠΑΟΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

«Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βασιλεία, μέρος των εσόδων του συνδέσμου, θα σταλεί μέσω λογαριασμού, στον αριθμό αλληλεγγύης, υπέρ των πληγέντων πυροπαθών, της ευρύτερης περιοχής της Αττικής».

ΘΥΡΑ 4 ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

«Ακολουθώντας το παράδειγμα του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και η Θύρα 4 ΠΑΟΚ Λεμεσού θα διαθέσει μέρος των εσόδων του Συνδέσμου από το παιχνίδι με τη Βασιλεία ως ελάχιστη βοήθεια για την ανακούφιση των πληγέντων της τραγωδίας. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες που επλήγησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ