Ιντζόγλου: «Να βάλουμε σωστές βάσεις»

Ιντζόγλου: «Να βάλουμε σωστές βάσεις»

Αισιόδοξος ο Έλληνας μέσος του Άρη για τη δουλειά που θα γίνει στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Την ικανοποίηση του για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πάκο Έρέρα εξέφρασε ο Λευτέρης Ιντζόγλου. Ο Έλληνας μέσος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα γίνει στη Ολλανδία θα μπουν οι σωστές βάσεις για τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη αναχώρηση της αποστολής: «Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία. Το πρώτο στάδιο πήγε πάρα πολύ καλά, γενικά δουλέψαμε σε αερόβια κατάσταση, για να μπει η πρώτη βάση. Θεωρώ ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και τώρα μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Είναι η ώρα των φιλικών, η ώρα του μονταρίσματος.

Είναι λογικό να υπάρχει κούραση στην περίοδο της προετοιμασίας. Το μόνο σημαντικό, είναι να έχουμε την υγεία μας, για να βάλουμε τις σωστές βάσεις. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και θα χρειαστούμε χρόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ