Αποσύρεται ο Ολυμπιακός από την υπόθεση Αράο

Αποσύρεται ο Ολυμπιακός από την υπόθεση Αράο

Ο Ολυμπιακός δεν ανέχεται παιχνίδια μάνατζερ και αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Αράο. Ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει επαφές με δύο άλλους παίκτες για την ενίσχυση τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο και οι ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει σε όλα με την Φλαμένγκο αλλά και με την πλευρά του παίκτη. Τα «παιχνίδια» όμως που θέλησαν να παίξουν οι ατζέντηδες του παίκτη δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά και οι ερυθρόλευκοι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου.

Όπως προαναφέραμε οι ιθύνοντες της πειραϊκής ομάδας είχαν συμφωνήσει σε όλα με την Φλαμένγκο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ είχε επέλθει συμφωνία και με την πλευρά του παίκτη. Ο Ολυμπιακός είχε δηλαδή συμφωνήσει τόσο με την βραζιλιάνικη ομάδα όσο και με τους ατζέντηδες του Γουίλιαν Αράο και απέμενε να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Οι μάνατζερ όμως του παίκτη θέλησαν να κάνουν «παιχνίδια» αλλάζοντας τους όρους της συμφωνίας. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν καλή διάθεση και προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να γίνει η μεταγραφή, αλλά από ένα σημείο και μετά η συμπεριφορά των ατζέντηδων του παίκτη ξεπέρασε τα όρια.

Αυτό οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απόφαση να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 26χρονου μεσοαμυντικού, με τους ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού να ξεκαθαρίζουν πως «κανείς δεν μπορεί να παίξει με τον Ολυμπιακό».

Ήδη οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις με δύο άλλους παίκτες, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Πειραιά και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ