Σίλντενφελντ : «Θέλει στήριξη από τον κόσμο η ομάδα»

Σίλντενφελντ : «Θέλει στήριξη από τον κόσμο η ομάδα»

Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ σε δηλώσεις του σε αθλητική εκπομπή επεσήμανε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να στηρίξει την ομάδα.

Ο Σίλντεφελντ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη στιγμή έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου του, σε δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα».

Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίστηκε με τη φανέλα του «τριφυλλιού» τη διετία 2013-2015 ως δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας. Μέτρησε συνολικά 57 συμμετοχές σκοράροντας 2 γκολ.

Ο Κροάτης πρώην αμυντικός των «πρασίνων» τόνισε πως «Οι παίκτες δεν έχουν οικονομική στήριξη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι που θέλουν υποστήριξη από τον κόσμο».

Αναφορικά με τις στιγμές που ξεχωρίζει από όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Το Κύπελλο και η νίκη με 0-3 στο «Καραϊσκάκη» ήταν οι καλύτερες στιγμές στον Παναθηναϊκό».

Ο στόπερ της Ανόρθωσης μίλησε και για το αυριανό αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ διαθέτει μια καλή ομάδα φέτος, αλλά δίνω προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λόγω της έδρας και της ποιότητας που έχει. Είναι δύσκολο να πεις ποιος θα κατακτήσει το φετινό τίτλο γιατί υπάρχουν ντέρμπι και ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ