Σε συμβιβασμό με Κουτρουμπή

Σε συμβιβασμό με Κουτρουμπή

Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού θα εισπράξει ένα μικρό ποσό και θα υπογράψει διακανονισμό για την εξόφλησή του.

Ένα ακόμα αγκάθι από τα πλευρά του αφαίρεσε ο Παναθηναϊκός. Στον Γιώργο Κουτρουμπή είχε επιδικαστεί από το δικαστήριο το ποσό των 320.000 ευρώ και ο πρώην στόπερ απειλούσε το «τριφύλλι» με απαγόρευση μεταγραφών.

Τελικά επήλθε εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή. Σημαντικό ρόλο για να ρίξει νερό στο κρασί του ο Κουτρουμπής έπαιξε και η συνάντηση που είχε πριν λίγο καιρό με τον Νίκο Νταμπίζα, αφού είναι γνωστό ότι με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Ο Κουτρουμπής, λοιπόν, θα πάρει ένα μικρό ποσό μπροστά και θα υπογράψει την εξόφλησή του σε δόσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουτρουμπη, με διακανονισμό της οφειλής της προς αυτόν. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ένα μικρό ποσό από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα θα του καταβληθούν σε βάθος χρόνου. Η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κουτρουμπή για την στάση που κράτησε απέναντι στην ομάδα, δείχνοντας έμπρακτα τα συναισθήματά του προς αυτή και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ