Ο Πανιώνιος έκλεισε φιλικό και με τη Λαμία

Ο Πανιώνιος έκλεισε φιλικό και με τη Λαμία

Ο Πανιώνιος έκλεισε και τρίτο φιλικό παιχνίδι μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, αφού πριν τους Παναιτωλικό και Παναχαϊκή, θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Την Κυριακή (29/07) η αποστολή του Πανιωνίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα από την Πολωνία, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Πόζναν.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν κλείσει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη, το πρώτο κόντρα στον Παναιτωλικό στις 11 Αυγούστου (19:00) και το δεύτερο με αντίπαλο την Παναχαϊκή στις 18 (19:30).

Σήμερα (26/07) οι Νεοσμυρνιώτες προγραμμάτισαν ακόμη ένα, που μάλιστα θα πραγματοποιηθεί μόλις τρεις ημέρες ύστερα από την επιστροφή τους και συγκεκριμένα στη 1 Αυγούστου (18:30), όταν θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Λαμία.

Στο πρώτο του φιλικό ματς του επί πολωνικού εδάφους, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Χάποελ τελ Αβίβ, ενώ στο Πόζναν βρίσκεται από τις 18 Ιουλίου. Το απόγευμα της Πέμπτης η Χετάφε ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Φίλιπ Μανοΐλοβιτς, στον Πανιώνιο, με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ