Θέμα και στο Sports Illustrated η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Θέμα και στο Sports Illustrated η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Ακόμη ένα δημοφιλές ειδησεογραφικό Μέσο αναφέρθηκε στην προσφορά του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση με σκοπό να συμπαρασταθεί έμπρακτα στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, δίνοντας εντολή να διατεθεί άμεσα το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Η κίνηση του διοικητικού ηγέτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σχολιάστηκε έντονα όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός, με κορυφαία διεθνή ειδησεογραφικά Μέσα να καταπιάνονται με το θέμα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Sports Illustrated να κάνει εκτενή αναφορά στην απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσω της ιστοσελίδας – παρακλάδι της, 90min. Στάθηκε πρωτίστως στον 50χρονο επιχειρηματία, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ενέργειες και τα μηνύματα στήριξης γνωστών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς, όσο και στην απόφαση του ΠΑΟΚ να δωρίσει τα έσοδα της αναμέτρησης κόντρα στη Βασιλεία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ