Παναθηναϊκός : Και αρέσει και μπορεί να βοηθήσει ο Κλάους

Παναθηναϊκός : Και αρέσει και μπορεί να βοηθήσει ο Κλάους

Η περίπτωση του Αθανασιάδη δεν περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι πρώτος στις επιλογές του Δώνη όσον αφορά τον βασικό φορ, όμως με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της λίστας.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο πρώτος επιθετικός που σκέφτηκαν Δώνης και Νταμπίζας, όταν έμαθαν για τους οριστικούς περιορισμούς στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Μια υπόθεση, μάλιστα, που είχε αποκαλύψει πρώτο to10.gr, όταν ο παίκτης είχε προταθεί στους πράσινους από τις πρώτες κιόλας μέρες που είχε αναλάβει ο Δώνης.

Ο Δώνης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Αθανασιάδη. Και μάλιστα η σεζόν που ο Έλληνας προπονητής βρισκόταν στον ΠΑΟΚ, ο Κλάους είχε τον ρόλο του βασικού επιθετικού. Και είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, σκοράροντας ακατάπαυστα.

Η περίπτωση του Αθανασιάδη δεν περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι πρώτος στις επιλογές του Δώνη όσον αφορά τον βασικό φορ, όμως με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της λίστας. Ο Κλάους, σε περίπτωση που αποζημιωθεί από την Μακάμπι και πάρει την ελευθέρας του και με δεδομένο ότι μεγάλη του επιθυμία είναι η επιστροφή στην Ελλάδα, σίγουρα θα ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.

Από τη στιγμή που διοικητική εξέλιξη δεν υπάρχει τις τελευταίες μέρες, άρα δεν υπάρχει και μεγαλύτερο μπάτζετ για την απόκτηση επιθετικού, τότε οι επιλογές προπονητή και τεχνικού διευθυντή θα μειώνονται. Και η περίπτωση Κλάους θα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στις προτιμήσεις του.

Ο Αθανασιάδης αρέσει στον Δώνη. Είναι δεδομένο αυτό. Και ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλο έλλειμα ποιότητας στο ρόστερ. Ένας παίκτης με την εμπειρία και τις παραστάσεις του Αθανασιάδη σίγουρα έχει χώρο στον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό. Και σίγουρα έχει τα φόντα για να αποτελέσει το βασικό «εννιάρι» της ομάδας. Εδώ συζητάμε για το αν θα είναι βασικός ο Καμπετσής, είναι δυνατόν να μην χωράει ο Κλάους;

Θα το δει και σαν ευκαιρία για την προσωπική του αναγέννηση. Θα ταιριάξει με την ομάδα. Και σίγουρα θα έχει κίνητρο για να τη βοηθήσει σε μια χρονιά που θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες. Ταιριάζει ο Κλάους στον Παναθηναϊκό. Ειδικά στον φετινό Παναθηναϊκό.

Το αν τελικά θα φορέσει τα πράσινα είναι νωρίς να το πούμε, όμως καλύτερα ένας Έλληνας, έστω και με πορεία που τα τελευταία χρόνια είναι φθίνουσα, αλλά που θα ξέρει την κατάσταση και τις απαιτήσεις, παρά παίκτες τύπου Πέκχαρτ ή Γκαλαμπίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ