«Δανεικός στην Ουντινέζε ο Νικολάου, με επιλογή αγοράς στα 4.000.000»

«Δανεικός στην Ουντινέζε ο Νικολάου, με επιλογή αγοράς στα 4.000.000»

Ολυμπιακός και Ουντινέζε φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Δημήτρη Νικολάου στην ιταλική ομάδα, αρχικά με τη μορφή δανεισμού, αλλά και με επιλογή αγοράς για το καλοκαίρι του 2019.

Η Ουντινέζε φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου από τον Ολυμπιακό. Η ιταλική ομάδα έχει σε τεράστια εκτίμηση το ταλέντο του 19χρονου και ευελπιστεί ότι θα τον δει να εξελίσσεται κάτω από τη δική της επίβλεψη όσο και οι άλλοι δύο νεαροί Έλληνες αμυντικοί, Παναγιώτης Ρέτσος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Δημοσίευμα της Παρασκευής (27/07) στη γνωστή ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταγραφή του Νικολάου, κάνοντας λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, που αφορά σε δανεισμό ενός έτους, με επιλογή εξαγοράς ύψους 4.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2019. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τονιστεί ότι ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, αφού το απόγευμα της Παρασκευής κατέφθασε με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην Αθήνα.

Οι Πειραιώτες είναι δεδομένο πως ψάχνουν για έναν επιπλέον στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, με τον Μεριά να είναι ποδοσφαιριστής που τους έχει απασχολήσει περισσότερο. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία των Βούκοβιτς, Νικολάου, Σισέ και Μιράντα σημαίνει πως θα υπάρξει αποχώρηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού από το ρόστερ, ειδικότερα μετά το τέλος του Ένγκελς, ο οποίος αναζητά ήδη την επόμενη ομάδα του.

Ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, λοιπόν, είναι ο Δημήτρης Νικολάου που δείχνει να έχει χάσει έδαφος στην ιεραρχία στη διάρκεια της προετοιμασίας. Πέραν της Ουντινέζε, η Μπολόνια φέρεται να έχει επίσης τον νεαρό στο στόχαστρό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ