«Ολυμπιακός και Σταντάρ Λιέγης για Μάρκοβιτς»

«Ολυμπιακός και Σταντάρ Λιέγης για Μάρκοβιτς»

Σύμφωνα με την βρετανική Express η Λίβερπουλ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και την Σταντάρ Λιέγης για την υπόθεση παραχώρησης του Λάζαρ Μάρκοβιτς

Η Λίβερπουλ της νέας σεζόν στοχεύει στην κορυφή και οι κινήσεις της την παρούσα μεταγραφική περίοδο το αποδεικνύουν. Η οικονομική πραγματικότητα όμως την αναγκάζει να… αποφορτίσει το ρόστερ της ώστε να γεμίσει τα… ταμεία της. Μέχρι τις 9 Αυγούστου, λοιπόν, οι Reds πιθανόν να οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου τους Σιμόν Μινιολέ, Ντιβόκ Ορίγκι, Ντάνι Ίνγκς και… Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, που επικαλείται πληροφορίες του Skysports, οι ιθύνοντες της ομάδας του Μέρσισαϊντ βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο συλλόγους για τον 24χρονο άσο, τον Ολυμπιακό και την Σταντάρ Λιέγης!

Ο Σέρβος άσος μετακόμισε στο Λίβερπουλ το 2014 με τους Reds να εκταμιεύουν ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο κατ’ ουσίαν ποτέ δεν στέριωσε στο ρόστερ της ομάδας, έχοντας συνολικά 34 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η περιπέτεια των δανεισμών ξεκίνησε το 2015-16 όταν αγωνίστηκε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε. Ακολούθησε το 2016-17, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και το 2017-18 αρχικά η Χαλ κι ύστερα η Άντερλεχτ. Οι Πειραιώτες και οι Βέλγοι είναι αυτοί που βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτηση του παίκτη, που θεωρήθηκε ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος άσος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, άρα δεν μπορεί να γίνεται λόγος για δανεισμό, αλλά μόνο για αγορά του από τον ενδιαφερόμενο σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ