Αποκάλυψη: Επαφή Ολυμπιακού με «Τόρο»

Αποκάλυψη: Επαφή Ολυμπιακού με «Τόρο»

Πως ο Βασίλης Τοροσίδης επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

«Ανέκαθεν έπαιζα και στόπερ. Στον Ολυμπιακό μόνο τερματοφύλακας δεν είχα παίξει. Μ’ αρέσει η θέση του στόπερ. Και στη Μπολόνια έπαιξα κάποια ματς. Είναι πιο ξεκούραστη θέση. Μου αρέσει πάντως να παίζω και δεξιά και αριστερά. Όπου μπορώ να βοηθάω». Τάδε έφη ο Βασίλης Τοροσίδης σε μια πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του (ΕΡΑ Σπορ). Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας που τούτες τις μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι και επί της ουσίας αναζητά την επόμενη ομάδα του. Για πόσο καιρό θα είναι ακόμη σε αναζήτηση; Θα δείξει. Σύμφωνα πάντως με μια πληροφορία από την Ιταλία, αυτή η προ ημερών δήλωση του μπορεί να… κρύβει θέμα. Διότι οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως τις τελευταίες ώρες υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Τόρο από την Ελλάδα και πιθανότατα και εξελίξεις. Υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόταση που με βάση τα μπόνους επίτευξης στόχων φτάνει ως τις 800.000 ευρώ τον χρόνο!

Ο διεθνής άσος έχει τη δική του μεγάλη διαδρομή στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι είναι σε ανοιχτές μεταγραφικές αναζητήσεις, ψάχνοντας ακόμη αρκετούς μέχρι τον τελικό σχηματισμό του ρόστερ, άρα δεν αποκλείεται οι γείτονες να έχουν δίκιο. Διότι και στόπερ θέλει ο Ολυμπιακός, ακόμη και τώρα που συμφώνησε για την απόκτηση του Γιασίν Μερία. Και ένα πασπαρτού σαν τον Τοροσίδη, θα μπορούσε κάλλιστα να τους απασχολήσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Και για να δώσει ασφάλεια στα δύο άκρα της άμυνας, και μια επιλογή ακόμη στη μεσαία γραμμή (την περίοδο 2009-10 έκανε κάποια από τα καλύτερα ματς του στο λιμάνι σαν κεντρικό χαφ) και τον ρόλο του να παίξει σε αυτή την «ελληνική» απόπειρα που εξελίσσεται φέτος μιας και μιλάμε για έναν αρχηγό του παρελθόντος.

Όχι ούτε από πλευράς Ολυμπιακού έχει κυκλοφορήσει κάτι, ούτε βέβαια η πλευρά του ποδοσφαιριστή λέει κάτι για την υπόθεση. Από την Ιταλία ξαναλέμε πως κυκλοφόρησε, και εκεί το σενάριο μιλά για σοβαρές πιθανότητες επαναπατρισμού επικαλούμενο στοιχεία. Ο Τόρο στην ίδια συνέντευξη του στο κρατικό ραδιόφωνο είχε μιλήσει για την περίπτωση της Ξάνθης, που πρόκειται για την ομάδα που τον ανέδειξε. Θα γυρίσει είπε εκεί, άλλα όταν είναι να κλείσει την καριέρα του. Προφανώς ακόμη δεν είναι η ώρα για τον 33άχρονο άσο. Πριν από λίγο καιρό είχε προτάσεις από την Τουρκία, αλλά δεν τις συζήτησε με ιδιαίτερη θέρμη. Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε από τον Γενάρη του 2007 ως τον Γενάρη του 2013, έχοντας 185 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (17 γκολ, 20 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ