Ερέρα : «Ευχαριστημένος από όσα είδα, αυτά θέλω να κάνει ο Άρης»

Ερέρα : «Ευχαριστημένος από όσα είδα, αυτά θέλω να κάνει ο Άρης»

Ικανοποίηση στον Ισπανό τεχνικό από το πρώτο φιλικό της ομάδας, τόνισε οτι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα φτιάχνει πολλές ευκαιρίες.

Ο Αρης επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι τη Μπίρσοτ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, με τον Πάκο Ερέρα να δηλώνει ευχαριστημένος στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην σαφή ανωτερότητα της ομάδας του στο Α’ μέρος, τονίζοντας πως θέλει ο Αρης να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Οσον αφορά την πτώση της απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο ο έμπειρος κόουτς στάθηκε στην ανετοιμότητα των παικτών του και την κούραση.

«Ήθελα να δω συγκεκριμένα πράγματα από τον πρώτο αγώνα. Δεν ήξερα ότι αυτή η ομάδα (η Μπίρσοτ Ουίλρικ) ήταν πολύ κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματός της. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, έπρεπε να κερδίζουμε. Είμαστε ομάδα που θέλουμε να κάνουμε φάσεις, θέλουμε να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να δημιουργούμε. Στο δεύτερο μέρος για τα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν και πάλι καλύτεροι, αλλά στο τελευταίο μισάωρο η αντίπαλη ομάδα έπαιξε καλύτερα. Είναι λογικό, έχει παραπάνω προπόνηση από μας, είναι πιο έτοιμη αυτό το διάστημα. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στο τέλος», είπε αρχικά ο Ερέρα.
Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως «…είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα, αλλά χρειάζεται ακόμα να δουλέψουμε σε πάρα πολλά πράγματα. Θα είμαστε καλύτερα σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ