«Περιζήτητος ο Μάρκοβιτς, όλα ανοιχτά με Ολυμπιακό»

«Περιζήτητος ο Μάρκοβιτς, όλα ανοιχτά με Ολυμπιακό»

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων κι ο Ολυμπιακός δίνει πραγματική μάχη προκειμένου να τον αποκτήσει. Ξεκαθαρίζει εντός της εβδομάδας η υπόθεση.

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, όμως η περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ δεν είναι εύκολη για τους ερυθρόλευκους.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι περιζήτητος, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό και το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τη Λίβερπουλ, όμως δεν «παίζει» μόνος του, καθώς ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες για να τον αποκτήσουν.

Χετάφε, Ουντινέζε και Άντερλεχτ είναι μερικές από αυτές με την βελγική ομάδα να είναι αυτή που αγωνιζόταν μέχρι πριν από λίγους μήνες ο Μάρκοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος εξτρέμ αυτές τις μέρες βρίσκεται κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της Λίβερπουλ στην Αμερική και το International Champions Cup.

Ο προπονητής των κόκκινων έχει μείνει ικανοποιημένος με την παρουσία του Μάρκοβιτς στην προετοιμασία, αλλά μοιάζει αδύνατον να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του Μέρσεσαϊντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ από το Νησί, ο Μάρκοβιτς, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, έχει προτάσεις και από την Τουρκία και κι όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του, με τον Ολυμπιακό να δίνει «μάχη» για να αποσπάσει το «ναι» του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ