Υπογράφει στην Ιστάνμπουλσπορ ο Κλέσιο

Υπογράφει στην Ιστάνμπουλσπορ ο Κλέσιο

Μόλις πέντε ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό, ο Κλέσιο φέρεται να έχει βρει την επόμενη ομάδα του στην Τουρκία.

Στις 23 Ιουλίου ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε πως ο Μπάουκε Κλέσιο αποτελεί παρελθόν, λύνοντας το συμβόλαιό του. Ο Μοζαμβικανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το Αγρίνιο μετά από δυόμιση χρόνια.

Μόλις πέντε ημέρες αργότερα (28/07), ο 23χρονος έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Superhaber. Αυτός είναι η Ιστάνμπουλσπορ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Τουρκίας, με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας την Κυριακή (29/07). Ποσοστό των δικαιωμάτων του νεαρού εξακολουθεί να ανήκει στην Μπενφίκα, συνεπώς θα χρειαστεί και η σύμφωνη γνώμη των Πορτογάλων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Με τη φανέλα του Παναιτωλικού ο Κλέσιο κατέγραψε 66 εμφανίσεις και 5 γκολ, αποτελώντας σημαντικό μέλος των Αγρινιωτών στη διάρκεια των δύο τελευταίων σεζόν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Μπενφίκα και Πεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ