Ενθουσιασμός στον κόσμο του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Τόρο

Ενθουσιασμός στον κόσμο του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Τόρο

Η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στο μεγάλο λιμάνι ενθουσίασε τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς. Μεγάλη η ικανοποίηση του Πορτογάλου τεχνικού αλλά και όλων των παικτών της πειραϊκής ομάδας στο άκουσμα της είδησης.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη και ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι, μετά από 5,5 χρόνια. Οι πειραιώτες έκαναν μια πολύ μεγάλη μεταγραφή και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, καθώς ο Τόρο είναι σε θέση να προσφέρει σπουδαία πράγματα στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε πολλές θέσεις.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού την συγκεκριμένη μεταγραφή. Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων για την επιστροφή του Τοροσίδη στον Πειραιά δημιούργησε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος ήθελε να δει και πάλι τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα και μόλις έγινε γνωστό πως ο Τοροσίδης γύρισε στους πειραιώτες υπήρξε πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε την εντολή για να γυρίσει άμεσα ο Τοροσίδης στο μεγάλο λιμάνι και ήταν ξεκάθαρο ότι στο μυαλό του διεθνούς αμυντικού υπήρχε μόνο Ολυμπιακός.

Θα πρέπει επίσης εδώ να σημειωθεί η ικανοποίηση του προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει πολύ καλά ότι ο Τοροσίδης μπορεί να του «λύσει τα χέρια» σε πολλές θέσεις της εντεκάδας κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ για όλους τους προπονητές.

Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν να πουν τα καλύτερα για την επιστροφή του Τόρο, σχολιάζοντας πόσο πολύ θα βοηθήσει τους ερυθρόλευκους ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Είναι μεγάλη υπόθεση η επιστροφή του Βασίλη στην ομάδα. Όλοι έχουν μεγάλο σεβασμό στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και η παρουσία του θα είναι μεγάλο κέρδος. Όχι μόνο σε ότι αφορά την απόδοση στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον ηγετικό του ρόλο στα αποδυτήρια», έλεγαν χαρακτηριστικά παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Ο Τοροσίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό και οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας έχουν πολλούς λόγους να είναι ενθουσιασμένοι με την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ