Ενρίκε : «Η Αστάνα ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα»

Ενρίκε : «Η Αστάνα ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα»

Ο Πέδρο Ενρίκε μίλησε για το νέο δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στην Αστάνα

Ο Πέδρο Ενρίκε επέστρεψε στην αρχή του φετινού καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ, μετά τον περσινό του δανεισμό στην Καραμπάχ και αφού έκανε ένα κομμάτι της προετοιμασίας με τον Δικέφαλο έφυγε πάλι δανεικός, αυτήν τη φορά για την Αστάνα.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο σάιτ «azerisport» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ερωτηθείς για τον δανεισμό του είπε: «Μετά τον δανεισμό μου στην Καραμπάχ, επέστρεψα στον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Συμμετείχα στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Αστάνα. Ο προπονητής της με γνώριζε και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος, που επέλεξα να πάω δανεικός εκεί. Επιπλέον θα έχω ξανά την ευκαιρία, μέσω των προκριματικών, να αγωνιστώ στους ομίλους του Champions League».

Για το αν θα αγωνιζόταν στην Εθνική Αζερμπαϊτζάν: «Δεν μου έχει περάσει σαν σκέψη. Ποτέ δεν μένω πάνω από τρία χρόνια σε μια ομάδα και για να πάρεις την υπηκοότητα του Αζερμπαϊτζάν, θα πρέπει να κατοικείς εκεί για πέντε χρόνια, οπότε είναι μια προοπτική που δεν την σκέφτομαι».

Σχετικά με τους στόχους του με την Αστάνα: «Θέλω να την βοηθήσω να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Όλοι μαζί σαν ομάδα, θα παλέψουμε για αυτόν τον στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ