ΠΑΟΚ : Το θέμα του Τόσκα και τα πιθανά σενάρια

ΠΑΟΚ : Το θέμα του Τόσκα και τα πιθανά σενάρια

Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν αριστερό μπακ και η περίπτωση του Αλίν Τόσκα είναι ενδιαφέρουσα.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από χαφ και σέντερ φορ, ψάχνει και ένα «back up» για τη θέση του αριστερού μπακ. Εκεί έχει μείνει μόνο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος καθιερώθηκε στη θέση στη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού πουλήθηκε ο Λέοβατς στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Γιαννούλης έμεινε και για δεύτερη σεζόν δανεικός στον Ατρόμητο και ο Λεβέκ τέθηκε οριστικά εκτός ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε στο προσκήνιο και πάλι η περίπτωση του Αλίν Τόσκα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο 26χρονος Ρουμάνος αριστερός μπακ της Μπέτις (έχει συμβόλαιο εκεί έως το 2021) ενδιαφέρει τον Δικέφαλο και οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας για παραχώρησή του φτάνουν στο 1 εκ. ευρώ (όσο είχε δαπανήσει για να τον αποκτήσει).

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει τόσα χρήματα και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Ισπανοί μπορεί να υποχωρήσουν στις οικονομικές τους απαιτήσεις ή ακόμη και να λύσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ενώ υπάρχει και το σενάριο του δανεισμού. Ακόμη τονίζεται ότι η παρουσία του Λουτσέσκου στον Δικέφαλο αποτελεί ένα κίνητρο για τον Τόσκα, όπως και του Φερνάντο Βαρέλα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Στεάουα Βουκουρεστίου για τρία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ