Δεν ρισκάρει ο Λουτσέσκου με Μπίσεσβαρ

Δεν ρισκάρει ο Λουτσέσκου με Μπίσεσβαρ

Μπορεί ο Μπίεσεσβαρ, να έχει ανεβάσει ρυθμούς, όμως δεν είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Βασιλεία. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου που θα ήθελε τον Ολλανδό χαφ, βασικό, δε θα ρισκάρει υπό τον φόβο μιας υποτροπής.

Η απουσία του Ντίεγκο Μπίσεσβαρ από την αναμέτρηση της Τούμπας ήταν ένα πλήγμα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπολόγιζε πολύ στις ικανότητες του Ολλανδού χαφ, καθώς είναι από τους ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει με το παιχνίδι του ηρεμία, αλλά και πολλές βοήθειες στην ανάπτυξη. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ καταβάλει προσπάθειες να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αν ο Μπίσεσβαρ ανταποκριθεί σήμερα, (στις 09:30 η προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας) που θα προπονηθεί με μπάλα, και δείξει ότι όντως συνεχίζει την πρόοδο, τότε θα βρεθεί στην αποστολή.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα ξεκινήσει βασικός στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία. Το πιο πιθανό είναι παίξει 20-25 λεπτά, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ θέλει ο Ολλανδός να επανέλθει προσεκτικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι βιαστικά και να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία του. Το πιο πιθανό είναι ο Λουτσέσκου να μην αλλάξει τίποτα στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας και να εμπιστευτεί τους ίδιους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα στη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ