«Πρόταση 7.000.000 ευρώ του Ολυμπιακού για Ζουνγκού»

«Πρόταση 7.000.000 ευρώ του Ολυμπιακού για Ζουνγκού»

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7.000.000 ευρώ στην Αμιάν για την απόκτηση του Μπονγκανί Ζουνγκού, σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του 25χρονου μέσου.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7.000.000 ευρώ στην Αμιάν για τον Μπονγκανί Ζουνγκού, σύμφωνα με την νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα Soccerladuma. Πρόκειται για 25χρονο μέσο από τη Νότια Αφρική, ο οποίος ανήκει στην γαλλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, όταν η τελευταία τον απέκτησε έναντι περίπου 2.000.000 ευρώ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεργάστηκε με τον Ζουνγκού τη σεζόν 2016-2017 στη Βικτόρια Γκιμαράες, ανεβάζοντας μάλιστα τον ποδοσφαιριστή από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα των Πορτογάλων, και κατά πάσα πιθανότητα από εκεί προέρχεται το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Η Αμιάν δεν προτίθεται να αφήσει τον Νοτιοαφρικανό να αποχωρήσει, θεωρώντας των έναν εκ των ποδοσφαιριστών – κλειδιά της ομάδας της και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδρασή της στην προσφορά των Πειραιωτών, σε περίπτωση που το εν λόγω ρεπορτάζ έχει βάση.

Στο παρελθόν, για τον 25χρονο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον επίσης η Τορίνο, η Λιόν και η Μονακό. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις και πέτυχε 1 γκολ στη Ligue 1.

Δείτε στιγμιότυπα από την καριέρα του Αφρικανού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ