ΟΦΗ : Κρητικό γλέντι στην τελευταία βραδιά στο Καρπενήσι! (pics+vids)

ΟΦΗ : Κρητικό γλέντι στην τελευταία βραδιά στο Καρπενήσι! (pics+vids)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι που έστησαν ο ΝίκοςΠαπαδόπουλος και οι παίκτες του την τελευταία ημέρα.

Με ένα ζεστό και πολύ ωραίο γλέντι, αποχαιρέτησαν το Καρπενήσι οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία της στην Κρήτη, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Στην τελευταία βραδιά στο ξενοδοχείο της αποστολής, είχε ετοιμαστεί μια όμορφη γιορτή για την ομάδα του ΟΦΗ που γλέντησε με παραδοσιακό Κρητικό τρόπο.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Τα κρητικά τραγούδια και τα συνθήματα για τον ΟΦΗ «δόνησαν» το βουνό και οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα, οικογενειακά και να ξεφύγουν λίγο από το σκληρό καθημερινό πρόγραμμα.

Μάλιστα μετά από …πίεση, ο Νίκος Παπαδόπουλος χάρισε στους παίκτες την πρωινή προπόνηση της Κυριακής (29/7). Για να συμβεί αυτό, πρώτα ο Βουό και μετά ο Μπολάκης ανέλαβαν το «ψηστήρι» στον προπονητή, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το σκοπό του, αφού πρώτα είπε τρείς μαντινάδες (!).

Η βραδιά κύλησε όμορφα, με τους παίκτες του ΟΦΗ (κρητικούς και μη) να αναδεικνύουν και τις χορευτικές τους, αρετές. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ και όλο το προσωπικό, για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην αποστολή του ΟΦΗ, σε όλο το διάστημα της παραμονής της ομάδας μας στο Καρπενήσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ