Τουν – Λουκέρνη 2-1

Τουν – Λουκέρνη 2-1

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ήταν στην Ελβετία και είδε το ματς της Λουκέρνης με την Τουν. Η αντίπαλος των ερυθρόλευκων ηττήθηκε με 2-1 αν και είχε προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λουκέρνη, αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κοντραρίστηκε εκτός έδρας της Τουν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ελβετικού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου, ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού ήθελε να έχει εικόνα της αντιπάλου του Ολυμπιακού και γι’ αυτό τον λόγο πήγε ο ίδιος (μαζί με τον Καρεμπέ) για να παρακολουθήσει το ματς.

Ο Μαρτίνς είδε την Λουκέρνη να προηγείται στο σκορ με γκολ του Ροντρίγκες στο 31’, χωρίς όμως να είναι καλύτερη από την Τουν. Η Λουκέρνη επέλεξε να χτυπήσει με κόντρες την άμυνα της Τουν και σε μια από αυτές κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι πίεσαν την Λουκέρνη και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με γκολ που πέτυχε ο Φασινέτι στο 48’ αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Η Τουν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ πέντε λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Χέντινγκερ ενώ είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Η σύνθεση της Λουκέρνης στο ματς με την Τουν: Σάλβι, Σβέγκλερ, Κουστόντιο (55΄ Λούκας), Σμιντ, Φέκα (82΄ Ντεμχασάι), Ούγκρινιτς, Βόκα, Σνόιβλι, Ροντρίγκεζ (64΄ Γκβίλια), Βάργκας, Σουρπφ.

Ένα πρόβλημα που καλείται ν’ αντιμετωπίσει ο προπονητής της Λουκέρνης αφορά τον τραυματισμό του Κουστόνιο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τον παίκτη της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Το σίγουρο είναι πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το παιχνίδι της Λουκέρνης και είναι σημαντικό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εικόνα από τον τρόπο παιχνιδιού της ελβετικής ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συζητήσει σήμερα στου Ρέντη με τους συνεργάτες του, για τα όσα είδε στο ματς της Λουκέρνης με την Τουν και εν συνεχεία θα μιλήσει στους παίκτες του για τον τρόπο αντιμετώπισης της ελβετικής ομάδας.

Το πρώτο παιχνίδι των πειραιωτών με την Λουκέρνη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι στις 9 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ