«Ηγέτης ο Μεριά, θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό»

«Ηγέτης ο Μεριά, θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό»

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Ανίς Μπουσαϊντί, σκιαγραφεί στο to10.gr το προφίλ του συμπατριώτη του και νέου αμυντικού του Ολυμπιακού. «Είναι πανέξυπνος με υψηλή τεχνική κατάρτιση», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Γιασίν Μεριά ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να βάζουν στη… μηχανή τους τον Τυνήσιο σέντερ μπακ. Έναν παίκτη που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους Αετούς της Καρχηδόνας και μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Βέλγιο και Αγγλία. Μαζί του στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν και ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Ανίς Μπουσαϊντί, ο οποίος είναι μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας της Τυνησίας.

O Μπουσαϊντί, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ το 2010, μίλησε στο to10.gr για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του στον Ολυμπιακό και σκιαγράφησε το προφίλ του 25χρονου σέντερ μπακ. «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξει στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά για τον Μεριά, ο οποίος κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Τυνησίας.

Ανίς, ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο «όπλο« του Μεριά; Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

«Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Μάλιστα, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως «6αρι». Μόλις προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα θα ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του».

Μπορεί να γίνει ο ηγέτης που ψάχνει ο Ολυμπιακός για την άμυνά του;

«Χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Αφρική. Θα το δείτε και εσείς πολύ σύντομα, μόλις αρχίσει να παίζει. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο καλύτερος αμυντικός του ελληνικού πρωταθλήματος».

Οσο για το στυλ παιχνιδιού του Μεριά; Ο πρώην διεθνής άσος του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να παρομοιάσει τον συμπατριώτη του με τον Ζεράρδ Πικέ! «Όπως σας είπα, είναι πανέξυπνος και κινείται εξαιρετικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση, παρότι είναι αμυντικός. Μοιάζει πολύ με τον Πικέ. Θα είναι ο ηγέτης στην άμυνα του Ολυμπιακού. Απλά θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί και χρειάζεται να νιώσει εμπιστοσύνη από τον προπονητή του και τον κόσμο, για να καταφέρει να δείξει το ταλέντο του».

Ο Μπουσαϊντί, ο οποίος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να «κατασκοπεύσει» τους αντιπάλους της Τυνησίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Μπορεί να έπαιξε λίγο καιρό στον Δικέφαλο αλλά δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο. «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και πάντα παρακολουθώ την ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι ΠΑΟΚάρα. Μου λείπει πολύ η Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοί του. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά αγαπώ πολύ τον ΠΑΟΚ», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ