Νέα αναφορά στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη από τα διεθνή ΜΜΕ

Νέα αναφορά στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη από τα διεθνή ΜΜΕ

Το «Rai News» βρέθηκε στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και έκανε ρεπορτάζ για την σπουδαία κίνηση του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αν και έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική, τα διεθνή ΜΜΕ εξακολουθούν να έχουν ψηλά στην ειδησεογραφία τους το θλιβερό συμβάν που συνέβη στην χώρα μας.

Μάλιστα σε κάποια από αυτά τα ρεπορτάζ εξακολουθεί να γίνεται αναφορά στην κίνηση του  Βαγγέλη Μαρινάκη, να καταβληθεί το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, μετά το CNN αλλά και άλλα μεγάλα δίκτυα, ήταν η σειρά του «Rai News» να αναφερθεί στην προσφορά του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.

Η ανταποκρίτριά του στην Αθήνα, Λάουρα Τανγκερλίνι, η οποία βρέθηκε στο προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, έκανε εκτενές ρεπορτάζ για την όμορφη κίνηση του Ολυμπιακού, όπως βεβαίως και για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Αττική.

Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, κάτι το οποίο γίνεται σημείο αναφοράς και στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ