Άρης : Έτσι βγάζει την ενδεκάδα ο Ερέρα

Άρης : Έτσι βγάζει την ενδεκάδα ο Ερέρα

Σταδιακά το «μπόλιασμα» νέων προσώπων μέχρι να καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

Στο πρώτο φιλικό της σεζόν, κόντρα στη Μπίρσοτ, ο Πάκο Ερέρα ξεκίνησε με ένα κράμα παλιών και νέων παικτών. Εμπιστεύτηκε την περσινή άμυνα, με Καντιμοίρη στα γκολπόστ, Τζανακάκη και Βαλεριάνο στα άκρα της άμυνας, Σόουζα και Δεληζήση στόπερ και Ιντζόγλου αμυντικό χαφ.

Έριξε μεσοεπιθετικά πέντε νέους παίκτες στην πρώτη αναμέτρηση. Κολάσο μέσα αριστερά, Ματίγια μέσα δεξιά και στην επίθεση, Ντιγκινί δεξιά, Ματέο αριστερά και Ναζλίδη στην κορυφή.

Η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο 45λεπτο πριν ξεκινήσουν οι υπόλοιπες αλλαγές που σταδιακά αφαιρούσαν τη συνοχή. Το ζητούμενο των φιλικών προετοιμασίας όμως είναι να γίνει ομάδα το νέο σύνολο και στην λογική αυτή, από το επόμενο παιχνίδι, την Τρίτη με αντίπαλο τη Ντε Γκράαφτσαπ, θα περιμένουμε τις επόμενες επιλογές.

Μοιάζει πιθανό, στην πεντάδα των νέων που ξεκίνησαν μεσοεπιθετικά, να προστεθούν δυο ακόμη επιλογές, αυτές των τελευταίων δύο παικτών που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ.

Ο Φραν Βέλεθ, εκτός από τα ατομικά χαρακτηριστικά του, έδειξε ότι η συμμετοχή στην προετοιμασία της Βίσλα, τον κρατά σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας. Είναι πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, το ενδιαφέρον θα είναι αν θα έχει παρτενέρ το Σόουζα ή το Δεληζήση.

Ο Μπάσα, από την άλλη, αποκτήθηκε για βασικός αμυντικός χαφ και από μέρα σε μέρα δείχνει ότι προσαρμόζεται άψογα, βγάζοντας και στοιχεία προσωπικότητας στο καθημερινό πρόγραμμα. Είναι προφανές ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει τη θέση του μπροστά από τους στόπερ.

Θέση σίγουρα παίζεται και στα γκολπόστ. Ο Κουέστα έπιασε πέναλτι στη σχετική διαδικασία με τη Μπίρσοτ, ενώ χρόνο διεκδικεί και ο Αναγνωστόπουλος στον οποίο επένδυσε με νέο συμβόλαιο στο κλαμπ.

Είναι δηλαδή πιθανό (απόντος του Γιουνές που προορίζεται για βασικός στράικερ) να έχουμε την Τρίτη μια πρώτη δοκιμή σχήματος που θα προσομοιάζει σε βασικό, όσο περισσότερο επιτρέπει η εποχή και το υπάρχον υλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ