Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-6

Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-6

Ο Παναιτωλικός διέλυσε με 6-0 τη Νίκη Βόλου σε φιλική αναμέτρηση, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Αγρίνιο μετά το τέλος της προετοιμασίας του.

Ο Παναιτωλικός διέλυσε με 6-0 τη Νίκη Βόλου σε φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο, λίγες ώρες πριν η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επιστρέψει στο Αγρίνιο για να συνεχίσει την προετοιμασία του.

Στο 21′ ο Έρικσον άνοιξε το σκορ και στο 32′ ο Μοράρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 37′ ο Χαντάκιας με κεφαλιά πέτυχε το 3-0, για να ακολουθήσουν άλλα δύο στο 41′ από τον Ντίας και στο επόμενο λεπτό από τον Μανά. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε από τον Παρρά, μόλις στο 51′.

Στο διάστημα 16 έως 29 Ιουλίου οι Αγρινιώτες βρίσκονταν στα Χανιά Πυλίου, όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν. Αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στη βάση τους, όπου θα μείνουν μέχρι την έναρξη της Superleague.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Μιχάι, Έρικσον, Πάουλο, Ντίας, Ουίλιαν, Μανά, Μοράρ (34’ Βασιλούδης).

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Ρότσα, Μαλής (71’ Γιαννιώτης Δ.), Άργκους, Αγρόδημος, Τσιγγάρας (71’ Νταλακούρας), Βασιλούδης, Κόκκορης, Μπελεβώνης, Παρράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ