Για τρία χρόνια υπογράφει ο Ακπόμ

Για τρία χρόνια υπογράφει ο Ακπόμ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη (31/7) ο Τσούμπα Ακπόμ για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει 1 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ με τους Λονδρέζους να κρατούν ένα ποσοστό, 20% μεταπώλησης για τον 23χρονο επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ, έψαχνε για μεγάλο χρονικό διάστημα επιθετικό για να καλύψει το κενό που υπάρχει μετά την παραχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο. Αφού εξέτασε πολλές περιπτώσεις παικτών κατέληξε στον Τσούμπα Ακπόμ.

Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη (31/7) στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με τους ασπρόμαυρους. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και με την επιστροφή της ομάδας από την Ελβετία θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Οι ασπρόμαυροι θα δώσουν στην Άρσεναλ το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι λονδρέζοι θα κρατήσουν και ένα ποσοστό 20% μεταπώλησης του 23χρονου επιθετικού. Οι «κανονιέρηδες» θεωρούν τον Ακπόμ, ένα μεγάλο ταλέντο του Αγγλικού ποδοσφαίρου που όμως στους «κόκκινους» δεν θα μπορούσε να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Έτσι λοιπόν προτιμήθηκε να δοθεί σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ για τον Ακπόμ υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, κυρίως από την Γαλλία, ενώ δεδομένη ήταν και η επιθυμία της Σιντ Τρούιντεν να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και για τη νέα σεζόν. Όπως σημειώνουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε την… κούρσα για τον νεαρό επιθετικό, καθώς με γρήγορες κινήσεις έφτασε σε συμφωνία, τόσο με την Άρσεναλ, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ