Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Ο Πίτι ήταν ο σκόρερ (με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου) αλλά και ο κορυφαίος παίκτης της Λαμίας στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα

Παπαδόπουλος: Ο γκολκίπερ της Λαμίας δεν έχει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε ενώ στο δεύτερο μέρος είχε ρόλο θεατή στο ματς. Δε χρειάστηκε ν’ ανησυχήσει στο δεύτερο 45λεπτο.

Κουτρομάνος: Προσπάθησε να βοηθήσει την  ομάδα του και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο στο πρώτο μέρος είχε προβλήματα.

Ασίγκμπα: Δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνιση απ’ τον Ασίγκμπα στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος όμως δεν είχε δουλειά, καθώς η Κέρκυρα είχε μείνει με δέκα παίκτες.

Αναστασιάδης: Στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα του ματς, καθώς τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης.

Παντελιάδης: Καλό ματς από τον Παντελιάδη, βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, έχοντας και σωστές προωθήσεις.

Όμο: Πάλεψε πολύ στο πρώτο ημίχρονο κι έδωσε «μάχες» στη μεσαία γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Όμο ανέβηκε μέτρα στη μεσαία γραμμή για να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.

Μπλάζιτς: Από τους καλύτερους παίκτες της Λαμίας στο ματς. Ο Μπλάζιτς προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει δεύτερη φορά η ομάδα του, αλλά οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν. Στάθηκε άτυχος στο 32’ έχοντας δοκάρι.

Βασιλαντωνόπουλος: Καλό παιχνίδι από τον Βασιλαντωνόπουλο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο προκάλεσε «ρήγματα» στην αριστερή πλευρά της άμυνας των  φιλοξενούμενων.

Ακόστα: Θα περίμενε κάποιος περισσότερα πράγματα από τον Ακόστα. Σωστή η απόφαση του Τεννέ να τον αντικαταστήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Πίτι: Ο κορυφαίος παίκτης Λαμίας στο παιχνίδι. Ισοφάρισε με πέναλτι, αλλά γενικά η εικόνα του στο ματς ήταν εξαιρετική. Απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων και παράλληλα προσπάθησε να δημιουργήσει. Πολύ καλό ματς από τον Πίτι.

Βάντερσον: Στο πρώτο ημίχρονο δε «φάνηκε» πολύ αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε αισθητά την απόδοση του. Είχε καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Κουκόλης: Μπήκε αλλαγή στη θέση του Αναστασιάδη και είχε καλή εικόνα. Στο δεύτερο μέρος άλλωστε δεν είχε και πολύ δουλειά.

Τσούκαλος: Πέρασε στο ματς για να δώσει «φρεσκάδα» στο παιχνίδι των γηπεδούχων. Είχε καλές στιγμές χωρίς όμως να κάνει τη διαφορά.

Ντακόλ: Ο Βραζιλιάνος πέρασε στο ματς για να ενισχύσει ο Τεννές τη γραμμή κρούσης της ομάδας του, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχασε στο φινάλε του ματς και μια καλή ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στη Λαμία.

Προπονητής: Μπάμπης Τεννές

Ο κόουτς της Λαμίας έκανε ότι κινήσεις μπορούσε για να πάρει το ματς η ομάδα του. Ωστόσο το τελικό 1-1 και με την Κέρκυρα να παίζει με εννιά παίκτες δεν είναι και ότι καλύτερο για την ομάδα του Τεννέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ